Telefon:+36-20-9729663
E-mail:adam@hgd.hu
Elérhetõségek
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
Tiszta energia Tiszta haszon

Hőszivattyú rendszer telepítése? Ne feledkezzen meg a geotermikus szondatesztről!

Manapság egyre több ember szeretné hőszivattyúval biztosítani otthona fűtését, hűtését és a melegvíz ellátását, mert a készülékkel jelentős mértékben tudják csökkenteni a kiadásokat a fogyasztással kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a rendszer előnyeit meg lehessen tapasztalni, a telepítés előtt mindenképp szükség van geotermikus szondatesztre az adott területen.

Minden 30 kW feletti hőszivattyú esetében szükség van a geotermikus szondatesztre azért, hogy a rendszer megtervezése, telepítése földtani szempontból megalapozottabb legyen. Ezzel elkerülhető, hogy a hőszivattyús rendszerek túl vagy alul legyenek méretezve. Ez nagyon fontos, ugyanis ezek a tényezők csökkentik a hőszivattyús rendszerek hatásfokát, egyúttal pedig megnövelik a beruházási és az üzemeltetéssel kapcsolatos kiadásokat.

A geotermikus szondateszt fontos szerepet játszik abban, hogy a hőszivattyús rendszerek előnyeit megtapasztalhassák az emberek. Ha Ön is a rendszer telepítésén gondolkodik, keressen bennünket bizalommal a geotermikus szondateszttel kapcsolatban!